Selectie: Radio

Uribicha. Slot van een serie dubbelportretten van musici die hetzelfde instrument bespelen met vanavond de klavecinisten Ton Koopman en Annelie de Man. Zij vertellen onder meer over hun repertoire-keuze en wat absoluut niet kan. Radio 4, 18.30-19.30u.

Nxt generation. Laatste aflevering van een serie over de jongerencultuur anno nu met aandacht voor de vraag hoe blij de jeugd is met de verworven vrijheid en hoe ze daar in de toekomst mee om zal gaan. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

De onderste la. De studenten, Leon van der Zanden, Jochem Myjer en Maarten Blaauw treden op en praten over cabaret. Myjer won in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival, Blaauw deed dat in 1998 en Van der Zanden staat nog aan het prille begin van zijn carrière. Het programma werd opgenomen op de campus van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.