Selectie: Radio

Vroege vogels. Gesprek met milieudeskundige Wouter van Dieren om in Mexico, Zuid-Afrika en Groningen een grootschalig zoutwater-project te beginnen met als doel lamsoor, zeekraal en zeeaster te kweken. Verder o.m. aandacht voor het feit dat jaarlijks 100.000 egels het slachtoffer worden van het verkeer. Radio 1, 8.10-10.00u.

OVT. Discussie tussen historicus Jos Palm en de directeur van het Rijksmuseum Ronald de Leeuw over de plannen om het museum opnieuw in te richten. Verder Monda Heshusius over 50 jaar Koningin Wilhelmina Fonds en het voorlichtingscongres Kanker '99 in Amsterdam. Ook een documentaire over de pogingen om arbeiders op een hoger sociaal en cultureel plan te brengen. Radio 1, 10.02-12.00u.

De andere wereld van zondagmiddag. Onder andere een discussie tussen minister van Defensie Frank de Grave en Mient-Jan Faber (IKV) over de oorlog in Kosovo. Radio 5, 13.02-15.00u.

Radio 1-journaal. Vice-premier en minister van Economische Zaken Annemarie Jorritsma praat o.a. over de oorlogssituatie in Kosovo, haar visie op de ontwikkeling van de Nederlandse economie en de bezuinigingsdiscussies in het kabinet. Radio 1, 13.30-14.00u.

Weekendcafé. Discussie over het verschil tussen couture en haute couture met o.a. de modeontwerpers Frans Molenaar en Jan Aarntsen. Radio 2, 16.02-18.00u.