Selectie: Radio

De recensenten. Jean-Paul Franssens en actrice Beppie Melissen praten over elkaars werk. Franssens schreef deel twee van zijn memoires De wereld wil bedrogen worden en Melissen speelt met haar theatergroep de voorstelling EX. Radio 1, 20.02-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schilder Jan Oosting in Hardenberg o.a. recensies van het boek Sonny Liston was a friend of mine van ex-bokser Thom Jones en de film The Acid House. Verder enkele zeemansliederen en een bezoek aan schilder Henk Huig. Radio 5, 22.02-24.00u.

Uit het nieuws. Oud-hoofdredacteur van NRC Handelsblad, Elsevier en oud-correspondent André Spoor praat over verleden en heden. Radio 1, 21.02-22.00u.

Kamerbreed. O.a. staatssecretaris H. Hoogervorst van Sociale Zaken over de sociale zekerheid. Morgen, Radio 1, 11.04-12.00u.