Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. O.a. een gesprek met oud-president van de Algemene Rekenkamer Henk Koning over de ministeriële verantwoordelijkheid, de VVD, vriendjespolitiek en de vrijmetselarij. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van psychiater Frank van Ree o.a. een gesprek met schrijver Herman Vinken over zijn boek Mijn generatie. Na elven een portret en melancholieke opnamen op o.a. synthesizer van Arne van Peetegem. Radio 5, 22.02-24.00u.

De kus van de spinvrouw. Zie Radio-vooraf. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.

Schuim & as. Discussie over de toekomst van het Nederlandse theater met theaterrecensent Marijn van der Jagt en de promoter van Nederlands theater in het buitenland Neil Wallace. Ook de overzichtstentoonstelling van kunstenaar Waldo Bien. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.