Selectie: Radio

Andersdenkenden. Tekenaar Peter van Straaten (o.a. Vrij Nederland) en radiopresentator Kees Schilperoort praten over hun huidige en vroegere levensovertuiging. De heren hebben gemeen, dat ze in `niks' geloven. Radio 5, 21.02-21.22u.

De Avonden. Na het uitzicht van schrijfster en tekenares Dorinde van Oort een kort verhaal van Arnon Grunberg uit New York. Voorts een gesprek met de dichteres Judith Herzberg over haar nieuwste bundel Bijvangst. Omstreeks elf uur de filmrubriek en Adriaan Morriën over de Amerikaanse dichter William Carlos Williams (1883-1963). Tot slot opnamen van Meindert Talma & The Negroes uit Groningen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio Uit. Aandacht voor het Fonds van de kunsten dat tien jaar bestaat en een verslag van de plannen voor de millennium-expositie Panorama 2000 in Utrecht. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.