Selectie: Radio

De avonden. Literair variété met o.a. verhalen van Jan Mulder en Brigitte Kaandorp. Na elven een gesprek met de spoken word performer Nicolet Brouwn, die gedichten voordraagt met akoestische begeleiding. Ten slotte Piet Schreuders over grammofoonmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Rechtenkwesties. O.m. reportages over Utrechtse agenten die wildplassers op de bon slingeren en verslaggeefster Marjon van Royen raakte in de sloppenwijken van Rio de Janeiro verzeild in een wild west-achtige schietpartij. Verder een reconstructie van het getouwtrek over de Chileense oud-dictator Pinochet. Morgen zullen de Engelse Lawlords opnieuw stemmen over zijn uitlevering. Morgen, Radio 1, 13.30-15.00u.

Het Boekblok. Aandacht voor het boek Gevallen ster van Ton van Reen en het boek Elisabeth, leven en dood van Sisi van Martin Ros. Hij is in de studio aanwezig. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.