United-Juventus in halve finales van Europa Cup 1

Manchester United speelt in de halve finales van de Champions League tegen Juventus. Dat heeft de loting in Genève vanmiddag bepaald. De Engelse club begint met een thuiswedstrijd. In de andere halve eindstrijd staan Dinamo Kiev en Bayern München tegenover elkaar. De eerste duels worden op 7 april gespeeld. Twee weken later volgt de return.

In de halve finales van het UEFA-Cuptoernooi koppelde het lot Atlético Madrid aan Parma. De andere halve eindstrijd gaat tussen Olympique Marseille en Bologna. Op 6 april staan de heenwedstrijden op het programma. In het Europa-Cuptoernooi voor bekerwinnaars stuit Chelsea op 8 april op Real Mallorca, Lokomotiv Moskou treft Lazio Roma.

Chelsea bereikte gisteren probleemloos de halve finales. Na de 3-0 zege van twee weken geleden won de ploeg uit Londen in Noorwegen opnieuw van Valerenga, 2-3. Lokomotiv Moskou bekerde verder ten koste van Maccabi Haifa. De Russen wonnen in Israel met 1-0 na eerder al met 3-0 te hebben gezegevierd. Ook Lazio Roma won voor de tweede keer. Het Griekse Panionios werd met 3-0 verslagen. Eerder was Lazio al met 4-0 te sterk. Real Mallorca tenslotte ontdeed zich van Varteks Varadzin, 3-1. In Kroatië waren beide ploegen vijftien dagen geleden op 0-0 blijven steken. (Reuters)