Selectie: Radio

De recensenten. Twee koppels, het theaterduo Peer Wittenbols & Rob Ligthert en het muzikanten-duo Hartog Eijsman & Wolf Martini praten over de tragedie Tweeduister en het cd-debuut de musici. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. Herhaling van een uitzending uit 1997 met de afgelopen dinsdag op 75-jarige leeftijd overleden oud-parlementariër, thrillerschrijver en VVD'er Theo Joekes. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Paul Haenen in Maarssen recensies van het boek De vader, de moeder en de tijd (Marijke Hilhorst), de film Love is the devil en de overzichtstentoonstelling in het Stedelijk Museum in Amsterdam van de Duitse schilder Georg Baselitz. In het tweede uur aandacht voor de grappen van componist Eric Satie en een atelierbezoek aan pin-up schilder en fotograaf Dick Papa. Radio 5, 22.02-24.00u.