Vogeltochten

Op 20 mrt kunnen vogelliefhebbers weer in de Hollandsche Biesbosch terecht voor een vogeltocht.

De excursie wordt gehouden op een fluisterstille elektroboot met zonnepanelen. Onder leiding van gidsen wordt een gebied uitgezocht om te wandelen en vogels te observeren. Tevens is er een bezoek aan de vogelobservatiehut op de Mariapolder. Verrekijkers zijn aan boord. Vanwege het fluisterstille karakter en de duur van de tocht (3 uur) wordt de tocht minder geschikt geacht voor kinderen. Honden zijn niet toegestaan.

*Avontuurlijke vogeltochten. De eerste tocht begint op 20 mrt om 12u. De volgende tochten zijn op 17 apr, 15mei, 5 en 19 juni, aanvang 9u30. Prijs: ƒ22,50. Reserveren noodzakelijk. Aanmelden bij Bezoekerscentrum De Hollandsche Biesbosch, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Inl:078-6305353.

*Sprekende Gevels, VVV Leiden, Stationsplein, Leiden. Kosten:ƒ15 voor twee personen. Verkrijgbaar: ma/vr 11-16u, za 11-13u30.