Selectie: Radio

Theater van het sentiment. Onder anderen een gesprek met zanger/politicus Henk Westbroek over zijn oude hits in de jaren tachtig zoals België, Vriendschap en Alles geprobeerd. Radio 2, 20.02-23.00u.

Hier en nu Nieuwspoort. Met oud-voorzitter van NOC*NSF Wouter Huibregtsen over de handel en wandel in internationale sportorganisaties en hoe het verder moet met de Olympische gedachte. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van de blinde cabaretier Vincent Bijlo in Utrecht het slot van een tweeluik over de bokser Mohammed Ali met Volkskrant-fotograaf Guus Dubbelman. Na elf uur opnamen en een portret van Bob Log 3 uit Arizona. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Over onze multiculturele samenleving en het gebruik van doping door sportlieden. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.