Gedichten

De muis jaagt de kat achterna, de zon schijnt midden in de nacht en de zee is droog. Samen met bekende muzikanten, toneelspelers en een danseres zetten acht dichters op zondag 21 maart om 14u een heel theater op zijn kop in het derde Poetry International Kinderfestival voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Een `dichter op zijn kop' ziet de wereld omgekeerd en in een omgekeerde wereld kunnen de raarste dingen gebeuren. Al die rare zaken die in veel gedichten voorkomen, maken dat je je gaat afvragen wat gewoon en wat vreemd is. Er worden gedichten voorgedragen, liedjes gezongen, gedanst, toneelgespeeld door o.a. Eva Gerlach (dichter), Wim T. Schippers (acteur) en leerlingen van de Jeugdtheaterschool, Marie Louise Gilcher (dans), zingende zaag (Andreas Denk) en rapper Thor van den Bossche. Schrijver Wim Hofman zal ook nog een lezing houden.

*Dichter op zijn kop, derde Poetry International Kinderfestival op zondag 21 maart vanaf 14u in het RO-theater, William Boothlaan 8, Rotterdam. Kaarten à ƒ5 voor kinderen en ƒ7,50 voor volwassenen reserveren op 010-4047070 (ma t/m vr 11-17u30).