Selectie: Radio

Avondconcert: De Matinee. Werken van Monteverdi, Grandi en Schütz uitgevoerd door Koor en Barokorkest van de Nederlandse Bachvereniging onder leiding van Jos van Veldhoven. M.m.v. The Royal Consort, Concerto Palatino. Radio 4, 20.02-21.30u.

Andersdenkenden. Gesprek met twee voormalige priesters. Simon Jelsma (80) was de stuwende kracht achter de Nationale Postcode Loterij, en Bernard Huijvers (77) componeerde vele liturgische gezangen en communiceert nu ook met grassprietjes. Radio 5, 21.02-21.20u.

De avonden. Het uitzicht van schrijfster Connie Palmen en een kort verhaal van Arnon Grunberg. Voorts praat dichter René Huigen over zijn bundel Monument voor een verzonnen dichter, is er de filmrubriek en vertelt Adriaan Morriën over de vijftigers. Tegen half twaalf een gesprek met zanger/pianist Meindert Talma uit Groningen. Radio 5, 22.02-24.00u.