Selectie: Radio

Opium. Gesprek over de Picasso-tentoonstelling in Rotterdamse Kunsthal met verschillende gasten onder wie Picasso-kenner Jan van Adrichem en schrijver Kees Komen. Verder gesprekken met acteur René van 't Hof en schrijver Koos van Zomeren. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van adjunct-directeur Wouter Snip van het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties een gesprek over muziek met de componisten Paul Termos en Cor Fuhler. Verder het tweede deel in serie over economische krachten in het boekenbedrijf. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radioducumentaire over een jonge vrouw die tijdens haar therapie duidelijk werd dat zij vroeger seksueel werd misbruik door haar vader, ooms en opa. Ze kan zich er niets meer van herinneren maar het verklaart waarom ze zich zo ellendig voelt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.