Dennis Rodman spoorloos in LA

Basketballer Dennis Rodman is spoorloos. De sterspeler van de LA Lakers verscheen zaterdag niet op de training van de club uit de Noord-Amerikaanse profcompetitie. Na afloop liet hij even zijn gezicht zien.

Na een kort onderhoud met Lakers-coach Kurt Rambis vertrok Rodman spoorslags. Onduidelijk is of hij de club definitief de rug heeft toegekeerd. Zonder Rodman verloren de Lakers gisteren met 105-101 van de Sacramento Kings. Daarmee kwam een einde aan een lange zegereeks van de Lakers. Rik Smits was gisteren weer schotvaardig voor de Indiana Pacers. De Nederlander maakte 28 punten tegen de Boston Celtics, dat de wedstrijd met 99-96 verloor. Smits maakte veertien in het vierde kwart. Door deze serie konden de Pacers 71-75 achterstand ombuigen in een overwinning. (AP, ANP)