Vuistbijlen en vishaken

Om inspiratie op te doen voor de workshop archeologie op za 13 maart van 14-15u30 voor kinderen van 7 t/m 12 jaar in het Arnhems Historisch Museum het Burgerweeshuis wordt eerst de archeologische afdeling bekeken. Daar liggen voorwerpen van duizenden jaren geleden zoals vuistbijlen, vishaken, speerpunten en mammoetbotten uit de pre-historische tijd en potten, pannen en sieraden uit de brons-, ijzer- en Romeinse tijd. Na de rondleiding kunnen kinderen zelf met klei, oost-indische inkt, verf en kleurpotloden aan de slag.

*Workshop na een rondleiding op za 13 maart van 14-15u30 voor kinderen van 7 t/m 12 jaar over de archeologische afdeling van het Historisch Museum Het Burgerweeshuis, Bovenbeekstraat 21, Arnhem. Kosten ƒ10 inclusief toegang en materiaal. Res 026-3512431.