Slotfeest

Zondag 14 maart is de laatste dag van de tentoonstelling Holland-Amerika Lijn 125 jaar in het Maritiem Museum Rotterdam en daarom geeft het museum op die dag een groot feest. Kinderen kunnen zich laten schminken als sjieke dame of heer, klaar voor de grote reis naar Amerika. Er staan dekspelen zoals knikkeren, bulboard of shuffleboard en kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen een paspoort halen om een reis van Rotterdam naar een onbekende bestemming te maken. Ouders kunnen in de hal op ballroom-muziek dansen en zijn ze vergeten hoe dat ook alweer moest, geen nood, er worden stijldans-demonstraties gegeven. Gekostumeerde rondleiders vertellen meer over het leven aan boord van de Rotterdam, Nieuw-Amsterdam of Statendam en ook kunnen bezoekers een gokje op de (houten) paarden wagen.

*Slotfeest op de Holland-Amerika-tentoonstelling op zo 14 maart van 11-17u met schminken en dekspelen voor kinderen en verhalen, gokken en dansen voor ouders in het Maritiem Museum, Leuvehaven 1, Rotterdam. Toegang kinderen van 4 tot 16 jaar ƒ3, daarboven ƒ6. Inl 010-4132680.