Selectie: Radio

Hier en Nu Nieuwspoort. Gesprek met de NOS-voorzitter Gerrit-Jan Wolffensperger over de acties van het oproeppersoneel, publieke bestel, netprofilering en de politieke problemen rond het correctief referendum. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van actrice Helen Jaspars-Pavias in Abcoude en het eerste deel van een tweeluik over de bokser Mohammed Ali. Telegraaf-popjournalist Jip Goldsteijn vertelt over zijn bewondering voor hem. Na elf uur de groep Calexico met prairierock. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Concert van het trio Larry Goldings (orgel), Peter Bernstein (gitaar) en Bill Stewart op drums. Radio 4, 23.00-24.00u.

Schuim en as. O.a. kunstmakelaar Peter Albricht over kunst en speculanten en de Vlaamse taalkundige Marc De Coster over zijn boek Woordenboek van neologismen, 25 jaar taalaanwinsten. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.