Jan de Visser van Heerenveen naar Feyenoord

Voetballer Jan de Visser van Heerenveen speelt volgend seizoen in het shirt van Feyenoord. Beide clubs hebben gisteren overeenstemming bereikt over de transfersom. Feyenoord moet nog wel een akkoord sluiten met de 31-jarige middenvelder. De Visser begon zijn loopbaan bij AZ en speelt sinds 1991 voor Heerenveen. Bij Feyenoord krijgt hij concurrentie van de linksbenige spelers Paauwe en Tininho.

Feyenoord gaat samenwerken met de Belgische tweedeklasser RWD Molenbeek. Volgens de Vlaamse krant Het Nieuwsblad is Feyenoord vooral gecharmeerd van de bloeiende jeugdopleiding bij RWDM. Beide clubs wilden vandaag niet reageren op de aanstaande samenwerking en verwezen naar een persconferentie van zaterdag. Feyenoord werkt in Nederland samen met stadgenoot Excelsior. In Brazilië hebben de Rotterdammers contact met de voetbalschool van Jota-Jota in Rio de Janeiro. (ANP)