Buitenshuis

Tuinliefhebbers kunnen van 18 t/m 21 maart terecht op de nieuwe tuinbeurs Buitenshuis in het Rotterdamse Ahoy. Op 10.000 m² brengen exposanten informatie, vermaak, tips en demonstraties. De beurs is ingericht rond tien verschillende paviljoens waar elk een ander thema centraal staat. Een aantal van de paviljoens: de Waterwereld, de Mooimakers, de Bloemenmand en Shopping Buitenshuis. De bezoeker kan deelnemen aan diverse workshops, onder meer in de paviljoens `Op de Boerderij' of `Klussen Buitenshuis'. Verder is er de thematuin `de vier jaargetijden'. Deze seizoenstuinen zijn gesitueerd op eilanden en bieden een blik op onder meer bloembollen, verlichting en bestrating. Er is tevens een kiosk met verschillende boeken en tijdschriften over het buitenleven.

*Buitenshuis 99, Ahoy, Rotterdam. Open: do-vr 10-22u, za/zo 10-17u. Toegang:ƒ15.