Selectie: Radio

Opium. Gesprek met fotograaf Paul Huf wiens 75ste verjaardag aanleiding is voor verschillende overzichtstentoonstellingen. Verder o.a. de bekendmaking van de tweede reeks nominaties voor de Toneel Publieksprijs, de prijs voor het beste toneelstuk van het seizoen, waarbij het publiek de jury is. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van psychiater Tom Franswa in Zandvoort, een discussie over onder meer de humor van Satie. Verder de eerste aflevering van een serie over de economische krachten in het boekenbedrijf met o.a. onderzoeker Wim van Leeuwen en de uitgevers Oscar van Gelderen (Vassallucci) en Wouter van Oorschot. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radioreportage over de honderden huizen die in Vlaanderen met de sloop worden bedreigd. Ze werden gebouwd in een tijd waarin het allemaal niet zo nauw werd genomen met vergunningen. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.