Clinton wenst Monica 't beste

De Amerikaanse president, Bill Clinton, heeft gisteren de hoop uitgesproken dat Monica Lewinksy de kans krijgt ,,om haar gewone leven weer op te pakken''. Tijdens een persconferentie werd de president gisteren gevraagd naar de stagiaire met wie hij een relatie had die bijna leidde tot zijn afzetting.

Volgens de president heeft het Amerikaanse volk meer dan genoeg van de hele affaire en verwacht het dat de politici zich weer uitsluitend met hun dagelijks werk zullen gaan bezighouden. ,,Ik zal dan ook proberen dat te doen, zo goed als ik kan. Maar het is een moeilijke tijd geweest voor iedereen die erbij betrokken was. Ik wens haar [Lewinsky] het beste''. Volgens Clinton heeft Lewinsky ,,gedurende lange tijd een hoge prijs betaald en daar voel ik me slecht over. Hij zei te hopen dat het voor haar allemaal goed zal aflopen. (Reuters, AP)