Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Oud-voorzitter van de FNV en burgemeester van Tilburg Johan Stekelenburg praat o.a. over de uitslagen van de verkiezingen en het afschaffen van de persoonsgebonden clubkaart voor het betaalde voetbal. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van Bull Verwey, initiatiefnemer van Radio Veronica, te Breukelerveen. Verder zanger George Baker over zijn eerste hit Little green bag die opnieuw wordt uitgebracht. Na elven een portret van het Engelse trio Amp. Leider Richard Amp verkent de grensgebieden van rockmuziek, elektronica en geluidsmanipulatie. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. Gesprek met Ranti Tjan van het Centraal Museum in Utrecht over het aan de man brengen van kunst. Verder o.a. schilder Rinke Nijburg over christelijke schilderkunst en de voorstelling Tamagotchi van Theatergroep Space. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.