Selectie: Radio

Verkiezingen. Verslag van de Provinciale Statenverkiezingen met uitslagen en impressies uit het land. Radio 1, 20.02-24.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Henk Hoeks, redacteur bij uitgeverij SUN, een verhaal van Arnon Grunberg. Voorts dichter Ayatolla Musa over zijn debuut Taj Mahal en Adriaan Morriën over de dichteres Vasalis. Tot slot de Amerikaanse bluesman Elmo Williams. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel jazz? Eerste deel van I.I.Q. (Impressionistic Improvisers Quartet) met klarinet, basklarinet, contrabas en piano. Opgenomen 29 jan. Radio 4, 23.00-24.00u.

Knetterende letteren. O.a. te gast schrijfster van het boekenweekgeschenk Connie Palmen en Remco Campert, mede-auteur van Familie-album. Verder Theodor Holman over De Uitvreter van Nescio en Simon Reker over de Nederlandse Dialectendag in Zwolle. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.