Selectie: Radio

Opium. Gesprek met Jean-Paul Franssens over zijn boek De wereld wil bedrogen worden en de verfilming van Broederweelde. Dirk van Weelden vertelt over zijn verhalenbundel Van hier naar hier. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. O.a. het uitzicht van architect Peter Sas en een gesprek over de Franse componist Francis Poulenc. Verder als gast de 70-jarige kunstenaar Willem Schenk. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret van twee Belgische vrouwen die eerst als man en vrouw met elkaar waren getrouwd. Maar sinds de geslachtsverandering van één van hen mogen zij niet meer getrouwd zijn. De Belgische overheid staat een huwelijk tussen twee vrouwen niet toe. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Radio nu. Eerste van vier multiculturele nachten voor jongeren met o.a. wereldmuziek, de Bosnische keuken, reportages en gesprekken. Radio 5, 0.02-6.00u.