Tuinidee 99

Van 25 t/m 28 febr heeft in de Brabanthallen te Den Bosch Tuinidee 99 plaats. Tuinliefhebbers kunnen onder meer ideeën opdoen in een van de ruim tachtig voorbeeldtuinen. In een van de hallen is het Trendy tuinendorp te bezoeken. Nieuw is de Technotuin. Als bezoekers de gegevens van hun tuin meenemen, kan hun tuin digitaal worden ingericht. Tuinen van de toekomst zijn te zien bij de Verborgen Tuinen. Spanje staat centraal op de beurs. In het Spaans paviljoen zijn tuinen in de Moorse traditie te bewonderen terwijl flamencodans en tapas aan de sfeer moeten bijdragen. Verder op Tuinidee 99: de finale nationaal kampioenschap tuinaanleg, het paviljoen exclusief tuinieren, hoveniersspreekuur, bibliotheek, lezingen en meer dan 250 standhouders.

*Tuinidee 99, Brabanthallen, Diezekade 2, Den Bosch. Do/vr 10-22u, za/zo 10-18u. Entree: ƒ17,50, tot 12 jaar ƒ10. Inl 073-6293293.