Selectie: Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Hoofdgast is de minister van Sociale Zaken Klaas de Vries. Ook aanwezig de nieuwe voorzitter van de Partij van de Arbeid, Marijke van Hees. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kapper en fotograaf Rob Peetoom in Zandvoort een gesprek met grafdelver Piet Kreuzen uit Amsterdam. Na elven opnamen van de Canadese 12-mansformatie Godspeed You Black Emperor! Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van gitarist/zanger Cris Monen en zijn Jazz & Bluesband met jazz in oude stijl. Radio 4, 23.00-24.00u.

Schuim en as. O.a. vertelt Volkskrant-correspondente Ineke Holtwijk over haar boek Heimwee naar de horizon. Verder aandacht voor de toekomst van cultuur en een gesprek met schilder Rinke Nijburg over zijn fascinatie voor de grote verhalen van het christendom. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.