Klus 99

Doe-het-zelvers kunnen zich van 3 t/m 7 maart uitleven op KLUS 99 in de Jaarbeurs Utrecht. Op de grootste doe-het-zelf beurs van het jaar staan vele bedrijven met nieuwe producten. Verder zijn er acht verschillende demonstratie-huizen waar doorlopend verschillende klussen worden uitgevoerd. In elk van de huizen staat een ander thema centraal. Onder meer: sanitair, verf, isoleren, elektra, beveiliging en houtbewerken. Bezoekers kunnen hier voor advies terecht bij de experts of onder begeleiding zelf aan de slag gaan. Tevens is er aandacht voor klussen in de tuin en kunnen kinderen terecht bij KlusKids. De gemaakte bouwwerken mogen mee naar huis. Op vertoon van het toegangsbewijs van Klus 99 kunnen bezoekers ook terecht bij de Woonmanifestatie die eveneens in de Jaarbeurs wordt gehouden. Deze beurs richt zich op woninginrichting.

*Klus 99, wo t/m vr 10-22u, za/zo 10-17u. Entree:ƒ20, Pas65 ƒ17 en kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding volwassenne gratis. Eveneens als NS-railidee.