Haags Stadsbal

Op za 27 febr vindt in het atrium van het stadhuis in Den Haag het tweede Haagse Stadsbal plaats. De zaal gaat open om 19u15 en het bal begint om 20u. Het eerste deel van de avond is voornamelijk voor de stijldansers. De 25-mans New Metronome Bigband begeleidt bezoekers bij onder meer de Engelse of Weense wals, de tango, de quickstep, slow-fox, cha-cha-cha of samba. Verder zijn er optredens van het tango-paar Claudia en Esteban, Country-dansers Roy Verdonk en Tom Mickers en Afrikaanse dansers en drummers. Om 23u30 stopt het bal en begint de Dance Party. Dj Ronald, dj Koen en dj Rolf draaien tot 04u00 onder meer danceclassics en Mellow Techno.

*Haags Stadsbal en Dance Party. Stadhuis Den Haag, Kaarten in de voorverkoop voor ƒ17,50 verkrijgbaar bij vestigingen Haagsche Courant: hoek Spui/Spuistraat, Koopmansstraat 9, Oude Delft 9 (Delft) en Dorpsstraat 33 (Zoetermeer). Toegang voor Dance Party op avond zelf, vanaf 23u30 aan de zaal, voor ƒ5.