Krajicek reageert niet op kritiek Wim Buitendijk

Onaangedaan door de felle kritiek van toernooidirecteur Wim Buitendijk heeft Richard Krajicek gisteravond de tweede ronde bereikt van het ATP-toernooi in Londen. De 27-jarige tennisser versloeg in Battersley Park de Amerikaan Jeff Tarango in twee sets (6-4 en 6-2) en maakt zich wellicht op voor een nieuwe confrontatie met zijn kwelgeest Cedric Pioline.

Nadat Krajicek in Rotterdam al in de tweede ronde werd uitgeschakeld door de Fransman oordeelde Buitendijk dat hij ,,zijn tonnen aan startgeld niet waard was geweest.'' Volgens de directeur van het evenement in Ahoy' miste Krajicek de vechtlust van spelers als Paul Haarhuis. Krajicek wenste vanuit Londen niet te reageren op de verwijten van Buitendijk. ,,Hij was blijkbaar teleurgesteld in mijn spel, meer wil ik er niet over zeggen.''