Betrouwbaar

Het Leeuwarder PvdA-bestuurslid Beks noemt in NRC Handelsblad van 15 februari Erik van Bruggen en Lennart Booij ,,niet helemaal te vertrouwen''. Hij zouzich wat beter moeten informeren voordat hij mensen zo kwalificeert. Met veel plezier heeft de PvdA-afdeling in Leeuwarden met de cultuurwerkgroep van Niet Nix een cultuurdebat georganiseerd, wat vorige week een druk bezochte bijeenkomst opleverde. Voor dit debat hadden we Lennart Booij als voorzitter in gedachten omdat hij op een frisse wijze discussies in goede banen weet te leiden.

Tot zijn spijt kon Lennart Booij niet op deze uitnodiging ingaan omdat hij al een afspraak had. Dat was al twee maanden bekend.

Beks zou zich wat beter op de hoogte moeten houden wat er in zijn eigen afdeling gebeurt. Dan zou hij bijvoorbeeld ook weten dat Erik van Bruggen en Lennart Booij Leeuwarden deze maand twee keer aandoen en de Randstad zeker niet belangrijker vinden dan een provinciaal gewest.

    • Remco Dolstra
    • Cultuurwerkgroep Niet Nix
    • Gemeenteraadslid Pvda Leeuwarden
    • Jan van Olffen