Selectie: Radio

Avondconcert: De matinee. Werken van Kurtág, Stockhausen en Schönberg door het Radio Kamerorkest o.l.v. van Peter Eötvös en Simon Halsey. M.m.v. het Groot Omroepkoor en alt Elizabeth Laurence. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijver L.H. Wiener en een verhaal van Arnon Grunberg, praat dichter Serge van Duijnhoven over zijn bundel Obiit in orbit. Verder Adriaan Morriën over de aan tbc gestorven dichter Bob Stempels. En zanger/gitarist Wouter van Riessen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. O.a. gesprekken met Manon Uphoff, Arthur Japin, Hermine Landvreugd over het korte verhaal. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een leven lang. Portret van oud-zanger en rtv-presentator Herman Emmink bekend van Tulpen uit Amsterdam en programma's Wie van de drie en Muzikaal onthaal. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.