Selectie: Radio

De weekstaat. Onder meer een gesprek met econoom Jack Pheifer over zijn boek Internetgids beleggen. Door de komst van Internet zijn de beursberichten in de kranten vaak al achterhaald om aandelen nog goed te ver- of aankopen. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variété uit Studio Amstel met verhalen van Helga Ruebsamen, Thomas Verbogt, Don Duyns en Frans Stüger. Na elven een portret van dakloze Maurits die in de psychiatrische inrichting Zon en Schild werd geboren en er later als hulpverlener werkte. Ook onderzoekt Piet Schreuders `lichte grammofoonmuziek'. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio 5 documentaire. Herhaling van een uitzending uit oktober n.a.v. het boek Het Sociaal Tekort over sociale problemen in het huidige Nederland. Verslag van een dag kinderstrafzitting (voor 12- tot 18-jarigen) van de rechtbank in Zutphen. Morgen, Radio 5, 13.05-13.45u.