Selectie: Radio

Opium. Gesprek met cartoonist Peter van Straaten over o.a. zijn strips en politieke prenten. Verder genomineerden voor de VSCD-prijzen (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en schrijfster Helga Ruebsamen over haar nieuwe bundel. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van zangeres Imca Marina te Oudendijk (NH). Daarna gesprekken over `muziek en boodschap' met o.a. de componist Harry Bannink en hoogleraar vrouwenstudies Maaike Meijer. In het tweede uur het eerste deel van Voskuil Spreekt, opnamen van het literaire evenement op 31 januari in Nijmegen. En de soul van The Spinners. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret het gezin Zwerus dat bij Tiel in tenten buiten de geldmaatschappij leeft. Ze leven zonder inkomen en voor drinkwater kunnen ze terecht bij het benzinestation in de buurt. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.