Becker meldt zich af voor toernooiin Rotterdam

Boris Becker heeft zich alweer afgemeld voor het Rotterdamse tennistoernooi dat maandag begint. Donderdag maakte de organisatie bekend dat de Duitser de laatste wildcard kreeg. De drievoudige winnaar van Wimbledon raakte op die dag geblesseerd bij de training met Alex Corretja, zodat hij de wildcard moest teruggeven.

Becker meldde zich al drie keer eerder op het laatste moment voor het toernooi af. ,,Ik ben verbijsterd'', liet toernooidirecteur Wim Buitendijk gisteren weten. ,,Het mag duidelijk zijn dat het hoofdstuk Becker hiermee voor ons definitief is afgesloten. Wijs geworden door eerder afzeggingen was besloten zijn komst tot het laatste moment geheim te houden. Omdat via een door Becker gegeven interview in de Duitse pers zijn komst bekend was geworden, moesten wij het bericht ook bevestigen.''

De komende dag maakt de organisatie bekend wie er nu voor de laatste wildcard in aanmerking komt. (ANP)