Publieksfeest

Op ma 15 febr bestaat het Maritiem Museum 125 jaar en daarom viert het museum feest. In het openingsjaar 1874 mocht het publiek voor ƒ0,25 de scheepvaartkundige collectie van het museum komen bekijken. Ma 15 febr 1999 kun je weer een keer voor een kwartje naar binnen. Iedere bezoeker mag ook één draai geven aan het Rad van Fortuin, waarmee grote en kleine prijzen te winnen zijn. Er zijn verder rondleidingen langs de tentoonstelling `Holland Amerika Lijn 125 jaar' en er is muziek uit de vorige eeuw. Omdat de jubileumdag op de eerste dag van de voorjaarsvakantie valt, mogen kinderen tussen 4 en 12 jaar meehelpen het museum extra feestelijk te maken door ballonnen te beschilderen.

*Toegang tot het Maritiem Museum, Leuvehaven 1, Rotterdam op ma 15 febr slechts ƒ0,25. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen van 15 t/m 28 febr van ballonnen beschilderen van 12-16u. Kosten behalve de entree ƒ1.