Arafat manager

De Palestijnse leider Yasser Arafat krijgt een eredoctoraat van de Maastricht School of Management. Arafat wordt `honorary fellow' bij de postdoctorale managementopleiding en zal daarvoor waarschijnlijk op 22 april Nederland bezoeken. Volgens directeur L. el-Namaki van het instituut krijgt Arafats de onderscheiding voor zijn prestaties ,,bij het zoeken naar een oplossing van het Palestijnse probleem'. ,,Deze vaardigheden weerspiegelen een mate van deskundigheid en kennis op het gebied van management.'

Correctie:

In het korte bericht Arafat manager (in de krant van woesdag 10 februari,

pagina 5) is gemeld dat de Palestijnse leider Yasser Arafat een eredoctoraat

krijgt van de Maastricht School of Management. Het verlenen van een eredoctoraat

is evenwel voorbehouden aan universiteiten. Arafat krijgt in Maastricht een

`honorary fellowship'.