Selectie: Radio

Opium. Gesprek met museumdirecteur Rudi Fuchs naar aanleiding van zijn bundel verzamelde columns Recht op schoonheid. Verder o.a. Lodewijk de Boer die net terug is uit Zweden waar een stuk van hem in première ging en Heinz Polzer (drs. P) over zijn carrière, light-verse en vermaak. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kunstenaar Anton Greefkens in Zwaag gesprekken over nieuwe methoden bij het componeren en maken van filmmuziek naar aanleiding van het Filmfestival Rotterdam. In het tweede uur een dierenverhaal van Toon Tellegen en schrijfster Inez van Dullemen. Tot slot Pete Felleman over David Ruffin. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Portret van Ferry Pirovano die vijf jaar geleden in Marokko als drugssmokkelaar in de cel werd gezet. Zijn broer bezoekt hem vaak en samen proberen ze het gevangenisregime de baas te worden. Radio 1, 0.02-1.00u.