Rabo voegt aandelenbedrijven samen

Rabo Securities, het aandelenbedrijf van de Rabobank-organisatie, wordt samengevoegd bij de Londense aandelenpoot van Rabobank International, de zakenbankdochter van de bank. De reorganisatie gaat ten koste van tien arbeidsplaatsen.

De nieuwe eenheid Rabobank International Equities zal worden geleid door A. Mak van Waay, de huidige bestuursvoorzitter van Rabo Securities. Rabobank krijgt zijn zakenbankactiviteiten in Londen niet goed van de grond. Daarom reorganiseert de bank. Diverse topfunctionarissen hebben de afgelopen maanden het veld moeten ruimen of stapten zelf op. Vorige week werd bekend dat M. Hulshoff, de huidige bestuursvoorzitter van kredietverzekeraar NCM, in het tweede kwartaal van dit jaar de nieuwe directievoorzitter van Rabobank International wordt. (Redactie Economie)