Knuffelmuur

In Jeruzalem hebben ze een Klaagmuur, maar in Rotterdam gaan ze deze zondag een Knuffelmuur bouwen. Na een bezoek aan de tentoonstelling over het leven en de architectuur in Zuid-Afrika mogen museumbezoekers zelf in een workshop van 14-16u een knuffelmuur van vilt maken. Om 16u worden al die knuffelmuren dan aan elkaar gemetseld tot een grote kleurige knuffelwand. Die wand is symbool voor het in vrede samenleven van al die verschillende bevolkingsgroepen. Voor ouders is er vanaf 14u30 een rondleiding door het normaal van publiek gesloten depot, ook de Schatkamer van het NAi genoemd, waar tekeningen, maquettes van o.a. Rietveld, Dudok en Oud te zien zijn.

*Maak een Knuffelmuur van vilt op de workshop op zondag 7 februari van 14-16u voor kinderen van 6-15 jaar in het Nederlands Architectuurinstituut, Museumpark 25, Rotterdam. Toegang ƒ4. Rondleiding voor ouders vanaf 14u30, kosten ƒ5 Res 010-4401200.