Selectie: Radio

Andersdenkenden. Slavist Karel van 't Reve en zangeres Mieke Telkamp praten over de invloed van de levensbeschouwing uit hun jeugd. Radio 5, 21.02-21.22u.

De Avonden. Na het uitzicht van cabaretière Kiki Heessels een verhaal van Arnon Grunberg. Verder Koos Dalstra over zijn dichtbundel Vienna Beha (Russisch voor Wenen) die hij met Dimitri Prigov maakte en Adriaan Morriën (1912) over literatuur. De 77-jarige blueszanger T-Model Ford zingt. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende Letteren. O.a. het fenomeen `leesclub' en oud-correspondent in Griekenland van NRC Handelsblad Frans van Hasselt over de Griekse taal en liederen van de zelfkant (rebetika). Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een Leven lang. Gesprek met de mede-grondlegger van de sportgeneeskunde en orthopedisch chirurg G.P.H. Hermans. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.