Selectie; Radio

Jazz op vier. Rechtstreekse uitzending uit het Bimhuis in Amsterdam, waar de VPRO/Boy Edgar Prijs 1998 zal worden uitgereikt aan gitariste, componiste en bandleider Corrie van Binsbergen. O.a. treden op Corrie & de Grote Brokken, Links, Mondriaan Strijkkwartet Vanbinsbergen en Erik Vaarzon Morel trio. Radio 4, 20.02-24.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijfster en actrice Nilgun Yerli gesprekken met de componisten Edwin van der Heijden, Peter Jan Wagemans en de hoogleraar Alfa Informatica Remco Schaa over muziek. In het tweede uur het tweede deel van het radio-essay van Eric Bindervoet en Robbert-Jan Henkes over de poëzie van Simon Vestdijk. En Pete Felleman met The Supremes. Radio 5, 22.02-24.00u.

Kleur bekennen. Een optimistisch gesprek met de 70-jarige schrijver en dichter Simon Vinkenoog. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.