Aanslagen door Fuchs

Eerste serie van tien brieven aan ondermeer:

3 december 1993: tv-presentatrice Silvana Meixner, had een serie voor buitenlanders. Raakt, samen met haar secretaresse gewond.

5 december 1993: Helmut Zilk, burgemeester van Wenen, ,,omdat hij opkomt voor buitenlanders''. Hij raakt gewond.

5 december 1993: Groene kamerleden Madeleine Petrovic (,,omdat zij met een Bosniër is getrouwd'') en Teresija Stoisits (,,een Kroatische chauviniste''). Bombrieven worden ontdekt.

6 december 1993: Minister van Vrouwenzaken Johanna Dohnal (,,omdat ze voor abortus is''). Brief ontdekt.

24 augustus 1994: Bomaanslag op een Duits/Sloveense school in Klagenfurt. Bom ontdekt, drie agenten raken gewond bij onschadelijk maken.

Tweede serie van vier bombrieven die niet ontploffen, aan onder meer een adviesbureau voor buitenlanders en een bedrijf in Salzburg dat ,,Turken naar Oostenrijk haalde''.

4 februari 1995: Vier Roma in Oberwart komen om bij een poging een bord, voorzien van explosieven, met het opschrift ,,Roma terug naar Indië'' te verwijderen.

6 februari 1995: opnieuw aanslag op Groenen-parlementariër Teresija Stoisits; een medewerker van plantsoenendienst vindt de bom en raakt zwaar gewond

Juni 1995: derde serie van drie brieven, aan zwarte tv presentatrice Arabella Kiesbauer in München en de vice-burgemeester van Lübeck

16 oktober 1995: vierde serie, drie brieven, aan buitenlanders en een vluchtelingenhelper

11 december 1995: vijfde serie, vijf brieven, ontploffen vroegtijdig, niemand raakt gewond.

oktober 1997: bombrief ontploft in handen van Franz Fuchs zelf, bij zijn aanhouding.