WEBSITE

Het einde van een jaar betekent altijd veel lijstjes op allerlei terreinen: de man/vrouw van het jaar, sporter van het jaar, de trend van het jaar, enzovoort. Ook deze krant brengt een lijstje, zoals u op de Webpagina's van NRC Handelsblad nog eens kunt teruglezen. Daar staat een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Zowel binnenlandse als buitenlandse zaken, als economie, sport en kunst komen aan bod. NRC Handelsblad blikt terug op de Oosterparkrellen in Groningen, de crisis rond Irak, de mislukte fusie tussen Wolters Kluwer en Reed Elsevier, de ruzie tussen de broertjes De Boer en Ajax, en minder zwaren onderwerpen als de verjaardag van koningin Beatrix, de laatste Olivier B. Bommel in de krant en het laatste optreden van Van Kooten en De Bie als televisieduo.

Ook belangrijke sportevenementen komen aan bod, waaronder de Olympische Spelen in Nagano en de vele Nederlandse medailles de beursnotering van Ajax en het behalen van de wereldtitel darten door de Haagse postbode Raymond 'Barnie' van Barneveld.

(www.nrc.nl)