stichting Elzenroode.

De stichting Elzenroode is op 8 december opgericht en ingeschreven als beleggingsinstelling “met beperkte toetreding'. Niet iedereen kan er dus zomaar lid van worden. De drie bestuursleden hebben zich bij eerdere gelegenheden tegen de opvang van asielzoekers in De Steffenberg uitgelaten.

Voorzitter van Elzenroode is M.P.M. de Raad, directielid van de Duitse warenhuisketen Metro AG en enig aandeelhouder van de BV Cito et Bene die zich bezighoudt met “het verzorgen bij ouderdom of invaliditeit van directeuren en gewezen directeuren van vennootschappen'. Als secretaris treedt op A.J.M.Chr. Aarts. Het derde bestuurslid is K. Verhulst, penningmeester. Hij heeft een pensioenadviesbureau waarvan de beleggingsmaatschappij Belver BV als directeur staat geregistreerd. Enig aandeelhouder van deze vennootschap is A. Verhulst. De stichting Elzenroode werd op 14-12 eigenaar van het

gebouw De Steffenberg in Vught.