SELECTIE: RADIO

Met het oog op morgen. De vaste presentatoren van dit programma blikken o.a. terug op het conflict op het ministerie van Justitie met minister W. Sorgdrager en A. Docters van Leeuwen, de affaire-Clinton en stagiaire Monica Lewinsky, de Oscar voor Mike van Diem, het asielbeleid en Marten Toonder. Radio 1, 23.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Hoorspel De vrouw van 38691 van Anil Ramdas over het asielzoekersbeleid (op 23 november in de Balie opgevoerd) en de onmacht van de asielzoeker en ambtenaren. Aansluitend praat Hubert Smeets met Anil Ramdas en mr. H.P.A. Nawijn, voormalig directeur van de IND. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Gebeurtenissen. Hoogleraar meteorologie H.F. Vugts en weerman Erwin Krol praten o.a. over het weer de neerslag, de orkaan Mitch, de slechte zomer en het verschijnsel El Nino. Morgen, Radio 5, 13.08-13.50u.