Roadshow

*De Eefje Wentelteefje Roadshow voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op wo 23 dec om 13 en 14u45u in het Gemeentemuseum Helmond, Kasteelplein 1 Helmond. Kaarten a f7,50 zijn vooraf verkrijgbaar aan de balie van het museum. Inl 0492-547475.

Eefje Wentelteefje heeft bij Berry van den Bebber Show een heleboel prijzen gewonnen: een breedbeeldtelevisie, auto, sapcentrifuge, magnetron en ook een hoop geld.

Dat kwam goed uit, want Eefje en haar moeder hadden het niet breed. Maar er zijn kapers op de kust....Hugo doet zich voor als een verre oom en laat Eefje een testament tekenen. Als er iets met Eefje gebeurt, zal haar geld naar zieke kinderen en arme dieren gaan. Dan huurt Hugo het gemene monster de Boeroeboedoer in om Eefje te vermoorden. Als dat maar goed afloopt...Op wo 23 dec om 13u en 14u45 speelt Poppenkast de Boeroeboedoer De Eefje Wentelteefje Roadshow voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in het Gemeentemuseum Helmond, Kasteelplein 1, Helmond. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen tijdens de voorstelling een bezoek brengen aan de expositie 'Maanschemer'.