SELECTIE: RADIO

De avonden. Na het gesproken uitzicht van radiomaker Walter Slosse een kort verhaal van Arnon Grunberg. Verder Henk van der Ent over zijn roman Waterlelies en in het tweede uur de jonge dichter Bart F.M. Droog over zijn bundel Deze dagen. Tegen half twaalf een optreden van Milksop Holly. Radio 5, 22.02-24.00u.

Start. Na 7 jaar stopt dit kunstprogramma met een reeks terugblikken van `talenten van toen'. Vijf jaar na zijn eerste gesprek praat regisseur Jeroen van den Berg over zijn visies van toen en nu. Morgen, Radio 5, 10.02-10.30u.

Een leven lang. Portret van journalist en criticus Max Nord die onlangs zijn memoires publiceerde met de titel Achterwaarts. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

Sporen. Sociologe Mirjam van Leer vertelt over wat er in de loop der eeuwen is veranderd in de riturelen rond Sinterklaas. Morgen, Radio 5, 15.02-15.45u.