SELECTIE: RADIO

Opium. O.a. te gast is actrice Saskia Temmink die in de voorstelling Golfbrakers speelt en schrijvers/acteurs Oscar van Woensel en Kuno Bakker over hun stuk Blaat. Radio 1, 20.02-22.00u.

De Avonden. Het gesproken uitzicht van schrijver Anton Haakman en een gesprek met Bert van de Brink en Michiel Braam over blindheid en muziek. Verder de zogeheten `Healing Global Wounds'-bijeenkomst die in oktober werd gehouden op de nucleaire testplek in de woestijn van Nevada door Indianen die het gebied oorspronkelijk bewoonden. Ook Pete Felleman over de soul van Martha Reeves. Radio 5, 22.02-24.00u

Damokles. Een gesprek op zijn tachtig hectare grote landgoed tussen Soest en Soesterberg met de 73-jarige E.S. Raatjes wiens bedrijf wereldmarktleider op het gebied van putdeksels is geweest. Na verkoop van zijn aandelen leeft hij nu als een vermogend man. Radio 1 en 2, 0.02-1.00u.