WEBSITE

(www.skyradio.nl)

De begin deze maand vernieuwde website van Sky Radio ziet er gelikt uit in een strak blauw design. Jammer dat er geen muziek te beluisteren valt. Het enige snippertje geluid is het Name the Song and win-fragment.

Tot voor kort waren de live-uitzendingen van Sky Radio via real-audio op te vragen. Te grote belangstelling maakte dat echter onmogelijk, de server kon de vraag niet meer aan. Sky Radio zegt 'zeer binnenkort' de uitzendingen te hervatten. Naast het overzicht van gedraaide platen is op de site het laatste media- en muzieknieuws te vinden, plus een toer door het Sky Radio-gebouw. Het medianieuws wordt mondjesmaat ververst maar ook op dat gebied belooft Skyradio beterschap.

Aan coryfee Jan van Veen en zijn topper Candlelight is een hele sectie gewijd. Dat deel van de site is in stemmig zwart, met op de voorpagina een nog stemmiger plaatje, dat romantische tijden doet vermoeden. Candlelight is het radioprogramma waarin Jan van Veen al dertig jaar lang op gedragen toon gedichtjes van luisteraars voorleest, afgewisseld met toepasselijke muziek. Op de site staat een mini-interview met de dj over 30 jaar liefde en verdriet. Ook de 'fijnste' Candlelight-gedichten zijn beschikbaar. En er is een mogelijkheid nieuwe te sturen.

Met een drietal prijsvragen wil Sky Radio meer bezoekers trekken. Verder biedt de radiozender een aantal surftips, met momenteel als onderwerp fashion en designers.

Het wachten is op de hervatting van de real-audio uitzendingen zodat de site zijn eigenlijke bestaansreden hervindt.