SELECTIE; RADIO

De avonden. Na het uitzicht van musicus Godfried Willem Maas in Gent een gesprek met J.J. Steenhuis, scrypto- en cryptograaf van NRC Handelsblad en Vrij Nederland. In het tweede uur opnamen van het elektronisch instumentaal project van de Vlaming Jurgen de Blonde. Radio 5 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van de groep The Bronx Horns die in Cubaanse Latinjazz-stijl werk van jazzpianist Horace Silver speelt. Radio 4 23.02-24.00u.

Schuim en as. Eerste deel van een drieluik over wonen en welbevinden in Nederland en een portret van mode-ontwerpster Fong-Leng. Ook een gesprek met journalist Tony van der Meulen die een boek schreef over Oeganda. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Dokument op 5. Recontructie van de raadselachtige verdwijning van Hannie Klinkhamer uit Ganzendijk, begin jaren negentig. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.